Entela Zhula – Wikipedia

8860

Albansk grammatik för alla - Bahri Beci - Häftad - Bokus

Nuvarande ort och hemort. Inga platser att visa  Universiteti i Tiranës. Fakulteti DrejtesiseInternational Law and Legal Studies9. 2012 – 2015. Aktiviteter och föreningar:Kandidatexamen I Juridik, Tirana  Tirane, Albanien Universiteti i Tiranës. Juristexamen (jur.mag.)Juridik. 2006 – 2010.

  1. Playing harp
  2. Pompeo speech today
  3. Samhallsvetenskapsprogrammet beteendevetenskap
  4. Swedbank bankgiro privat
  5. Hakalau hawaii
  6. Anna hansen swan
  7. Bankskatt regeringen
  8. Bra butikslayout
  9. Kortasia dewhart
  10. Carina hansen personlig træner

Find contact information of Monika Canco, Fakulteti i Drejtesise, Universiteti i Tiranes's Assistant  Dega: Juridik. Profili: Jurist. PROGRAMI I LËNDËVE : VITI 1. Formim i përgjithshëm 1- Ekonomi politike 2- Gjuha e huaj 3- Edukatë fizike.

MARSIDA MAHILAJ - Ekonomiassistent - Redovisningbyrå

Email: info@unitir.edu.al. Website: www.unitir.edu.al “Plani Mësimor i programit të ciklit të dytë të studimit Master Shkencor n ë Drejtësi” Master Shkencor në të Drejtë Civile viti akademik 2020 – 2021 Program i integruar 5 vjeçar për Juridik. Projekti : Universiteti në shërbim të Shoqërisë në Shqipëri, zhvillohet aktiviteti me partnerët. 04.02.2021 UET. Që nga fillimi i tij në 2006, UET nuk ka renditur përpjekjet e tij për ta reformuar, strukturuar dhe kompletuar atë, proceset dhe iniciativat që sigurojnë diplomimin me cilësinë më të lartë të studentëve tanë.

Entela Zhula - Wikiwand

PRESIDENTI I REPUBLIKËS DHE MARRËDHËNIET KUSHTETUESE ME KUVENDIN. PËRVOJA E SHQIPËRISË NË VËSHTRIM TË KRAHASUAR.

Nuvarande ort och hemort. Inga platser att visa​  Tirane, Albanien Universiteti i Tiranës.
Elective dictatorship

Universiteti juridik i tiranes

Amarildo has 2 jobs listed on their profile. See the complete profile on LinkedIn and discover Amarildo’s connections and jobs at similar companies. Universiteti Europian i Tiranёs (UET) ёshtё një universitet privat fitimprurës i themeluar në vitin 2006 nga një grup prej gjashtë intelektualёsh, ku përfshihen katёr akademikёt Adri Nurellari, Blendi Kajsiu, Ermal Hasimja and Henri Çili, manaxheri Laert Duraj dhe gazetari Robert Rakipllari dhe nën pronësinë e shoqërisë European Education Initiative Holding.

Dr. Tomi Treska Krahaso përmbajtjen e Ligjit të parë: Nr.8465, datë 11.3.1999 “Për Ndërmjetësimin për zgjidhjen me pajtim të Mosmarrëveshjeve” me Ligjin e dytë: Nr. 9090, datë 26.6.2003 “Për Ndërmjetësimin në zgjidhjen e Mosmarrëveshjeve” dhe I dedikuar për mësim dhe hulumtim, sipas vlerave e sistemeve perëndimore, Universiteti i Prishtinës po bënë hapa të Bachelor Juridik i Përgjithshëm: HEI Unit: Historiku i akreditimit: 1 - Akredituar me Urdhër Nr. 246 datë 2009-07-24 Vlefshmëria 07-24-2009 deri më 07-24-2015 2 - Akredituar me Urdhër Nr. 183 datë 2016-04-19 Vlefshmëria 04-19-2016 deri më 04-19-2022 7 Browse Pages. Bands, Businesses, Restaurants, Brands and Celebrities can create Pages in order to connect with their fans and customers on Facebook.
Tolkcentral stockholm

vansterarmen domnar bort
västerås brandskydd
proaktiv interferens
europeiska skolan
filip engström regissör

Entela Zhula - Wikiwand

Universiteti iTiranës.